LITTLE © LUCA
CAR SUN SHADE

       

Little © Luca Car Sun Shade

Kinderen houden niet van felle zon in hun gezicht en zeker niet als ze vast in hun stoeltje in de auto zitten. Het Little LUCA auto zonnescherm is de oplossing voor het tegen houden van de zon op de achterbank. Terwijl de bestuurder nog steeds het verkeer in de gaten kan houden via de achter zijramen. Door de statische eigenschappen kunnen de sheets op elk raam bevestigd worden. In tegenstelling tot een normaal zonnescherm kan het raam ook nog open en dicht. Elke sheet is 50 x 60 cm, is makkelijk op maat te snijden, kan meerdere malen gebruikt worden en laat geen sporen na.

De Little LUCA Car Sunshade mag enkel gebruikt worden op de achterramen en nooit op de ramen bij de voorstoelen of de voorruit.

+ Wat is de Little © Luca Car Sun Shade

2 vellen van 50 x 60 cm die je makkelijk op de ramen kunt bevestigen doordat de plakkant statisch is.

+ Bevestiging van de sheets

Bevestiging

  1. Haal de Little LUCA autoschermen van de opbergsheet af.
  2. Plak de bovenkant op de gewenste hoogte en strijk met de hand of met behulp van het bijgeleverde kaartje rustig de rest van de sheet tegen het raam.
  3. Oneffenheden zijn geen probleem bij het gebruik. Eventueel kunt u de oneffenheden verwijderen door de sheet gedeeltelijk los te halen en opnieuw te bevestigen. Het vochtig maken van raam of de sheet kan daarbij helpen.
  4. Knip of snijd de sheet zo nodig in de gewenste vorm.
+ Belangrijk
  • Opbergen: trek de auto zonneschermen vanuit een hoekpunt los en leg hem op de losse bewaarsheet (op de gladde kant).
  • Wanneer het statisch vermogen van de zonneschermen minder worden, wrijf dan met bijvoorbeeld een statische doek of microvezeldoek over de statische kant van de sheet. Ook kan de sheet geheel nat worden gemaakt en dan strak tegen de ruit of het raam worden gestreken.
  • Houdt de auto zonneschermen buiten bereik van kinderen. Het is geen speelgoed en dient ook niet als zodanig gebruikt te worden.
  • Bij de meeste auto’s kan de sheet blijven zitten als het raampje naar beneden gaat. Dit dient u echter zelf te proberen en geschiedt op eigen risico.
  • De sheet mag nooit het zicht belemmeren of het verkeer in gevaar brengen. De bestuurder van de auto is verantwoordelijk om deze situatie correct in te schatten.

LITTLE LUCA

Nieuw-Vennep, The Netherlands